Κεντρική σελίδα Χάρτης δικτυακού τόπου English
Μήνυμα του Προέδρου του Δ.Σ.

Αγαπητέ Επισκέπτη,

Με χαρά και υπερηφάνεια, σας καλοσωρίζω στην Ιστοσελίδα της ΓΙΟΥΛΑ.

Πέρασαν σχεδόν 60 χρόνια από τότε που ξεκινήσαμε να παράγουμε γυαλί στη ΓΙΟΥΛΑ. Μέσα σ'αυτό το διάστημα η εταιρία μας εξελίχθηκε από μία μικρή οικογενειακή επιχείρηση που στόχο είχε να καλύψει τις βασικές ανάγκες της Ελληνικής μεταπολεμικής αγοράς, σε έναν πολυεθνικό όμιλο εταιριών που λειτουργεί σε 4 χώρες και εξάγει σε περισσότερες από 30.

Είμαστε υπερήφανοι για την εμπιστοσύνη με την οποία μας περιβάλλουν οι πελάτες μας: κορυφαίες εταιρίες (τροφίμων, ποτών, επαγγελματικού και οικιακού εξοπλισμού, λιανικής πώλησης) που λειτουργούν σε παγκόσμιο επίπεδο. Μας ενισχύουν το βαθύ αίσθημα ευθύνης με το οποίο τους αντιμετωπίζουμε. Είμαστε υπερήφανοι για τους 3.000 εργαζομένους που απασχολούνται στις εταιρίες του Ομίλου. Αυτοί αποτελούν την κινητήρια δύναμη που μας οδηγεί στην εξέλιξη και την επιτυχία.

Με εξωστρεφή αναπτυξιακή πολιτική, επέκταση της παραγωγικής μας δραστηριότητας στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιο-Ανατολικής Ευρώπης, αδιάκοπη ανανέωση του τεχνικού εξοπλισμού, δυναμικές επενδύσεις και βαθύ σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον, θέτουμε ακόμα πιο υψηλούς στόχους. Ατενίζουμε το μέλλον με αίσθημα σιγουριάς και αισιοδοξίας και με διάθεση να καθιερωθούμε σαν μια ηγετική δύναμη στους χώρους τους οποίους λειτουργούμε, πάντοτε βασισμένοι στο μοναδικό και αναντικατάστατο γυαλί.


Ευάγγελος Κ. Βουλγαράκης

Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου

 Ερωτήσεις - Απαντήσεις