Κεντρική σελίδα Χάρτης δικτυακού τόπου English
Ιστορία της BIOMEDSKLO SA
Η εταιρία Biomedsklo είναι μία από τις μεγαλύτερες υαλουργικές βιομηχανίες στην Ουκρανία. Τα προϊόντα που παράγει καλύπτουν ένα πλήθος αναγκών διαφορετικών βιομηχανιών: βιοτεχνολογίας, ιατρο-φαρμακευτικής, κτηνιατρικής, και τροφίμων και ποτών.
1984 Ίδρυση της εταιρίας, υπό την ονομασία 'Zhytomyr Factory of Laboratory Glass'.
1994 Είναι μία σημαντική χρονιά για την μετέπειτα πορεία της εταιρίας. Ξεκινά η ιδιωτικοποίησή της, και αλλάζει η ονομασία της σε Biomedsklo. Η εταιρία εισάγει στην χώρα, αλλά και τελειοποιεί τεχνολογίες παραγωγής ιατρο-φαρμακευτικού γυαλιού, χρησιμοποιώντας όχι μόνο τοπικό, αλλά και διεθνών προτύπων τεχνολογικό εξοπλισμό.
2002-2003 Σημαντικό πρόγραμμα εκσυγχρονισμού της παραγωγής, αλλά και της εταιρίας ολόκληρης μπαίνει σε εφαρμογή. Εγκαινιάζεται νέος κλίβανος τήξεως γυαλιού, βάσει των διεθνών απαιτήσεων, και παράλληλα εκσυγχρονίζονται και όλες οι γραμμές σχηματοδότησης προϊόντων.
2005 Η ΓΙΟΥΛΑ εξαγοράζει την εταιρία Biomedsklo.
2006 Η εταιρία διαθέτει πλέον δύο κλιβάνους τήξεως γυαλιού, και παράγει γυάλινους περιέκτες για ιατρο-φαρμακευτική χρήση, αλλά και για τρόφιμα και ποτά. Το Biomedsklo συγκαταλέγεται στις 5 μεγαλύτερες υαλουργικές βιομηχανίες της Ουκρανίας. Η συνεχής βελτίωση της ποιότητας, η ευέλικτη εξυπηρέτηση του πελάτη και οι ανταγωνιστικές τιμές, οδηγούν την εταιρία σε συνεχή βελτίωση της θέσης της στην αγορά.
Το Biomedsklo παράγει προϊόντα ευρείας κατανάλωσης, αλλά και αποκλειστικά σχέδια για πελάτες των βιομηχανιών τροφίμων και ποτών, φαρμακευτικών, βιοτεχνολογίας και αρωμάτων. Για όλα τα προϊόντα χρησιμοποιείται γυαλί «ιατρικών προδιαγραφών», συνεπώς καλύτερης χημικής σύνθεσης, αντοχής στην θερμοκρασία και γενικής εμφάνισης.
Η εταιρία είναι η μοναδική στην χώρα που παράγει διάφανο φαρμακευτικό γυαλί μεγάλα κομμάτια (ingot). Πελάτες της εταιρίας, είναι εταιρίες και ονόματα όπως οι 0limp, Blagov, Bondaryev, Veres, Haysyn, Dniprofarm, Biofarma, Kyivmedpreparat, Indar κ.λ.π.
 Ερωτήσεις - Απαντήσεις